Hvordan melder jeg mig ud?

Hvis du ikke længere har lyst til at være medlem af Ases a-kasse og/eller fagforening, er det nemt at melde sig ud. Se her hvordan.

Udmeldelse af a-kasse og fagforening

Hvis du ikke længere ønsker at være medlem af vores a-kasse og/eller fagforening, skal du melde dig ud skriftligt, gerne på e-mail ase@ase.dk

Ring meget gerne til os inden, og fortæl, hvorfor du ikke længere ønsker at være medlem. Vi har brug for dine kontaktoplysninger og dit medlemsnummer for at melde dig endeligt ud.

Medlemsnummeret finder du på indbetalingskortet eller din oversigt fra betalingsservice.

Når du udmelder dig, vil du modtage en bekræftelse fra os om, at vi har modtaget din udmeldelse. Du vil få yderligere bekræftelse, når du endeligt er udmeldt.

Bemærk

Hvis du ønsker medlemskab i en anden a-kasse, skal du ikke melde dig ud af Ase, men bede den anden a-kasse om at overflytte dit medlemskab fra Ase. På denne måde er du fortsat berettiget til at få dagpenge, hvis du er/bliver ledig og ellers opfylder betingelserne. Ønsker du medlemskab af en anden fagforening, skal du skriftligt udmelde dig af Ases fagforening.

Hvis du efter udmeldelsen ikke længere er medlem af en a-kasse og/eller fagforening, mister du op til flere goder og rettigheder.

endnu ikke medlem?

bliv medlem