Fagforening for elektrikere

Hos Ase Lønmodtager bidrager vi til en tryg arbejdsoplevelse og beskytter vores medlemmers interesser på arbejdsmarkedet. Som medlem hos fagforeningen Ase Lønmodtager er vi med dig hele vejen i forbindelse med din ansættelse som elektriker eller elektrikerlærling. Bliver du for eksempel fyret, får du en arbejdsskade, eller går din arbejdsgiver konkurs, så står vi klar med juridisk rådgivning og hjælp. 

Vi er en tværfaglig fagforening med plads til alle, også for dig som elektriker og elektrikerlærling. Du kan her på siden læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig. 

Meld dig ind

Hvad er fordelene ved en fagforening? 

Der er mange fordele ved at være medlem af en fagforening, hvoraf den største er, at du får støtte og rådgivning til dine arbejdsforhold. Når du har brug for hjælp angående rettigheder, ansættelseskontrakt, løn, arbejdsmiljø eller andet, så skal du blot kontakte vores professionelle og erfarne rådgivere hos Ase.

Lad Ases fagforening hjælpe dig som elektriker

Har du som medlem brug for hjælp, bliver du sat i kontakt med vores dygtige jurister og advokater, som alle er specialiserede inden for arbejds- og ansættelsesret. Du kan få dybdegående, juridisk hjælp til blandt andet:

  • Din løn, provision, feriepenge, pension, personalegoder, incitamentsaflønning
  • Din ansættelseskontrakt
  • Alle former for orlov og andet fravær fra arbejdspladsen (inklusiv ferie og sygdom)
  • Dit ansættelsesforholds ophør
  • Hvis din arbejdsgiver går konkurs
  • Arbejdsskader
  • Tilfælde af tvister og retssager

Find mere information om Ase Lønmodtager

 

Prisen for Ase Lønmodtager som elektriker

Hvis du ønsker at være medlem af Ases fagforening, så koster det kun 74 kroner om måneden (2024-tal). For denne beskedne pris kan du få juridisk hjælp før, under og efter din ansættelse. Du kan nemt og hurtigt melde dig ind i Ase Lønmodtager ved at udfylde vores online formular med dine ønsker til medlemskab, kontaktoplysninger og dit nuværende arbejde. Du kan oveni dit fagforeningsmedlemskab også tilkøbe lønsikring og a-kasse og på den må have det hele samlet ét sted. 

A-kasse sammen med fagforening

Der er mange fordele ved at kombinere a-kasse og fagforening som eksempelvis at have den juridiske hjælp og økonomiske sikring samlet ét enkelt sted. Som medlem af både fagforening og a-kasse vil Ase følge dig gennem forskellige perioder af dit liv og være din støtte, både når du er på arbejdsmarkedet, og når du er ledig. Vi vil have kendskab til din historik og være i stand til at hjælpe dig ud fra dine tidligere erfaringer.

Med vores a-kasse er du sikret dagpenge, når du er ledig. Derudover kan du gøre brug af vores mange gratis online kurser og personlig jobsparring, så du kan blive klædt på til at finde et nyt drømmejob. 

Henvend dig til vores fagforening

Vi tager med glæde imod henvendelser der omhandler spørgsmål til fagforeningen, a-kasse, priser eller noget helt fjerde. Har du brug for vores rådgivning? Så ring til os eller send os en mail, så vil vores dygtige medarbejder hjælpe dig så godt som muligt. Som medlem af Ase Lønmodtager har du også mulighed for at møde os på vores lokalkontorer rundt omkring i hele landet.

Ase har været med mig hele vejen og kæmpet min sag!
Sabrina Brabrand, medlem