fagforening for frisører

Er du en del af arbejdsmarkedet kan et medlemskab af en fagforening kan være en god ide.

Ase tilbyder fagforening for selvstændige og lønmodtagere. Hos Ase Lønmodtager bidrager vi til en tryg arbejdsoplevelse og beskytter vores medlemmers interesser på arbejdsmarkedet. Det har vi gjort siden 2010. For selvstændige medlemmer kan vi tilbyde dig støtte i form af juridisk rådgivning og hjælp til rekruttering mm.

Ases fagforening er en tværfaglig forening med plads til alle, også for dig som frisør.

bliv medlem

Sådan hjælper Ase fagforening dig som lønmodtager

Vores hold af jurister og advokater er alle specialiseret inden for arbejds- og ansættelsesret, og vi står klar til at hjælpe dig - uanset hvad du kommer ud for. Er der tvivl omkring din ansættelseskontrakt, får du en arbejdsskade, eller ophører din ansættelse? Det er blot nogle af mange ting, hvor Ase Lønmodtager kan hjælpe dig som frisør med juridisk rådgivning og vejledning.

Som medlem af Ase Lønmodtager får du juridisk hjælp til bl.a.:

 • Din ansættelseskontrakt
 • Tjek og rådgivning omkring din løn, provision, feriepenge, pension, personalegoder, incitamentsaflønning m.m.
 • Alle former for orlov og andet fravær fra arbejdspladsen (inkl. ferie og sygdom)
 • Rådgivning ved dit ansættelsesforholds ophør
 • Hvis din arbejdsgiver går konkurs
 • Repræsentation og hjælp i tilfælde af tvister og retssager
 • Hjælp og rådgivning ved arbejdsskader

Læs mere om hvordan Ase Lønmodtager kan hjælpe dig

 

Hvad koster et medlemskab i Ase Lønmodtager?

Det koster kun 74 kr./md. (2024-tal) at være medlem i fagforeningen Ase Lønmodtager.

A-kasse sammen med fagforening?

Medlemskab af både a-kasse og fagforening kan være en god idé. Ase a-kasse, sikrer dig dagpenge, hvis du bliver ledig og er berettiget. Kombinationen sikrer dig både juridisk og økonomisk. Som ledig får du også jobsparring og adgang til online kurser. Det koster i alt 601 kr./md. at være medlem af både Ase a-kasse og Ase Lønmodtager.

Find ud af hvad Ase a-kasse kan gøre for dig

 

Sådan hjælper Ase dig som selvstændig frisør

Som medlem af Ase selvstændig tilbyder vi dig en lang række ydelser, der kan hjælpe dig med din forretning, så du slipper for bekymringerne.

Ase Selvstændig hjælper dig som arbejdsgivere i forholdet til dine medarbejdere. Du får juridisk rådgivning og ledelsesmæssig sparring til blandt andet:

 • Rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere herunder udarbejdelse af målrettede stillingsopslag og ansættelseskontrakter
 • Rådgivning omkring dine medarbejderes fravær, herunder ferie, feriefridage, sygdom, og alle former for orlov
 • Rådgivning i forbindelse med uoverensstemmelser med dine medarbejdere både i et juridisk og ledelsesmæssigt perspektiv
 • Rådgivning ved alle former for ophør af dine medarbejderes ansættelsesforhold, herunder vilkårsændring, opsigelse, fratrædelsesaftale, bortvisning og medarbejderhåndtering, hvis din virksomhed skal lukke eller sælges