Fagforening for gymnasielærere

Hvis du arbejder som gymnasielærer eller er ved at uddanne dig til lærer, så anbefaler vi, at du melder dig ind i en fagforening. En fagforening kan yde juridisk rådgivning i forbindelse med din ansættelse. Ase Lønmodtager er en tværfaglig fagforening med plads til alle fagligheder - også dig som gymnasielærer og lærerstuderende.

Vores fagforening gør et stort stykke arbejde i at beskytte vores medlemmers interesser på arbejdsmarkedet, og vi ønsker at bidrage til, at du får en tryg arbejdsoplevelse på din arbejdsplads. Vi har siden 2010 givet juridisk hjælp og rådgivning til medlemmer i forbindelse med fyringer, arbejdsskader, og arbejdspladser der er gået konkurs. Her på siden kan du læse mere om, hvad vi kan gøre for dig som gymnasielærer.

Bliv medlem

Hvordan bliver jeg medlem af en fagforening? 

Hos Ase Lønmodtager kan du blive medlem ved at udfylde vores online formular med dine kontaktoplysninger og dine ønsker til medlemskab. Du kan også ringe til os på 7013 7013, hvis du ønsker at høre mere om, hvad fagforeningen kan tilbyde dig.

 

Sådan hjælper Ases fagforening gymnasielærere

Hos Ase finder du dygtige jurister og advokater, som står klar til at gribe dig, uanset hvad du kommer ud for på arbejdspladsen. Det gør de med stor erfaring og specialiseret viden inden for arbejds- og ansættelsesret. Du kan nyde godt af vores juridiske hjælp inden for blandt andet:

  • Ansættelseskontrakter 
  • Rådgivning om din løn, provision, feriepenge, pension, personalegoder
  • Alle former for orlov og andet fravær fra arbejdspladsen 
  • Hvis du bliver fyret, eller du siger op
  • Arbejdsskader
  • Og mere endnu

Du kan læse mere om Ase Lønmodtager her

 

Få gavn af vores fagforening som studerende

Selvom du endnu ikke er uddannet, så kan du stadig få gavn af et medlemskab i vores fagforening. Du får nemlig også adgang til vores juridiske rådgivning, imens du er i studiejob. Vores kompetente medarbejdere kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål til arbejde og ansættelser under studiet og være med til at sikre, at du får retfærdige vilkår. 

Det kan også være, at du har spørgsmål til regler for arbejdstimer og løn, eller du ønsker sparring på din ansættelseskontrakt? Vi hjælper dig fra det øjeblik, du sætter fødderne på en arbejdsplads for første gang og gennem resten af dit karriereliv.

 

Meld dig ind i Ase Lønmodtager som gymnasielærer

Hvis du ønsker at melde dig ind i vores fagforening, så kan du gøre det nemt og hurtigt via vores online formular. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen med dine ønsker til medlemskabet, kontaktoplysninger og informationer om dit nuværende arbejdsforhold.

For kun 74 kroner om måneden (2024-tal) får du adgang til den professionelle juridiske hjælp før, under og efter din ansættelse. Kunne du også tænke dig at blive økonomisk sikret, så kan du tilkøbe Ase Lønsikring og et medlemskab i vores tværfaglige a-kasse. Hos a-kassen får du desuden jobsparring og adgang til et væld af gratis kurser.

 

Kontakt Ase Lønmodtager

Du er altid velkommen til at kontakte Ase Lønmodtager, hvis du har spørgsmål til vores medlemskab og priser, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig som gymnasielærer. Vores erfarne medarbejdere står klar til at finde den perfekte løsning for dig. 

Ase har været med mig hele vejen og kæmpet min sag!
Sabrina Brabrand, Medlem