Fagforening for lærere

Arbejder du som lærer? Eller er du ved at uddanne dig til lærer? Så kan du med fordel melde dig ind i vores fagforening, Ase Lønmodtager, som har stor erfaring med at tale lærernes sag samt hjælpe og rådgive lærere i hele Danmark. Du kan her på siden læse mere om, hvad vi konkret kan gøre for dig som lærer.

Uanset hvilken branche du på nuværende tidspunkt er i eller er ved at uddanne dig til, så anbefaler vi, at du bliver medlem af en fagforening. Som medlem af Ase vil du altid få juridisk rygdækning og stå stærkere - hvad enten du har brug for hjælp til ansættelse, opsigelse eller andet.

meld dig ind

Hvad er en fagforening?

En fagforening er en organisation, som yder juridisk hjælp til alle aspekter af dine arbejdsforhold, når det er nødvendigt. Det kan for eksempel være, hvis du bliver sygemeldt, opsagt, ikke får udbetalt løn med mere. Hos Ase har vi fordelagtige medlemspriser og stor kundetilfredshed hos foreningens medlemmer.

Sådan hjælper Ase Lønmodtager dig som lærer

Vores jurister og advokater er alle specialiserede inden for arbejds- og ansættelsesret, og vi står klar til at gribe dig, uanset hvad du kommer ud for. Vi er med, når du skal forhandle din løn, hvis du får en arbejdsskade, eller hvis din ansættelse af den ene eller anden årsag ophører.

Ase Lønmodtager tilbyder blandt andet juridisk hjælp til:

  • Din ansættelseskontrakt
  • Tjek og rådgivning omkring din løn, provision, feriepenge, pension, personalegoder, incitamentsaflønning m.m.
  • Alle former for orlov og andet fravær fra arbejdspladsen, herunder ferie og sygdom
  • Rådgivning ved dit ansættelsesforholds ophør
  • Hvis din arbejdsgiver går konkurs
  • Repræsentation og hjælp i tilfælde af tvister og retssager
  • Hjælp og rådgivning ved arbejdsskader

Læs mere om, hvad Ase Lønmodtager kan gøre for dig

 

Lærerstuderende: Vi er også fagforening for dig

Vil du gerne have adgang til vores juridiske hjælp og rådgivning, mens du læser til lærer? Ase Lønmodtager har din ryg, når det kommer til dit studiejob. Med kompetent vejledning og faglig rådgivning kan du kontakte Ase Lønmodtager med alle dine spørgsmål om arbejde og ansættelser under studiet.


Måske har du spørgsmål til din løn og arbejdstimer, eller vil du gerne have sparring på din ansættelseskontrakt? Vi hjælper dig fra første gang, du sætter fødderne på en arbejdsplads og gennem resten af dit karriereliv.

ase har været med mig hele vejen og kæmpet min sag!
Sabrina Brabrand, Medlem

Hvad koster et medlemskab i fagforeningen som lærer?

Et medlemskab hos Ases fagforening alene koster kun 74 kroner om måneden (2024-tal), og dette beløb dækker den juridiske hjælp før, under og efter din ansættelse. Hvis du ønsker lønsikring eller a-kasse oveni dit medlemskab, så kan du se priser for dem her.

 

Fordelen ved kombination af a-kasse og fagforening

Med en kombination af a-kasse og fagforening får du mange fordele, hvoraf de vigtigste er økonomisk og juridisk sikring. Ase a-kasse sikrer dig nemlig dagpenge, hvis du bliver ledig - og derudover får du sparring til din jobsøgning samt adgang til et væld af relevante kurser online. Kort sagt, så kan a-kassen give dig økonomisk sikkerhed og stabilitet.

 

Kontakt Ase med dine fagforeningsspørgsmål

Hvis du har spørgsmål til vores fagforening, medlemskaber eller har brug for at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig som lærer, så er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller via e-mail. Vi har afdelinger rundt omkring i hele landet, så du kan møde os på lokalkontorerne.