Jobsparring med Jobkonsulent

Både du og dit barn kan få en job- eller karrieresamtale med vores erfarne jobkonsulenter, hvor I fx kan få feedback på ansøgning, CV eller gode råd til jobsamtalen. Du kan nemt booke samtalen online eller ved at skrive til karriere@ase.dk.

Jobsparring er typisk et online møde eller telefonmøde, hvor forælderen eller barnet kan tale med en jobkonsulent og få hjælp til jobsøgning eller et problem på arbejdet, som I gerne vil have vendt. 

Karriererådgivning til dig

Som forælder kan du få karriererådgivning, når du har brug for det. Vi er her for at hjælpe dig i dit arbejdsliv - uanset hvilke udfordringer du møder.

Hos Ases karriere- og jobkonsulenter får du individuel og professionel sparring på spørgsmål om karriere, arbejdsliv og kompetenceudvikling. Ligesom du kan bruge samtalen til at få et CV- og ansøgningstjek eller hjælp, hvis du oplever stress eller ikke trives på din arbejdsplads. 

Jobsparring til dit barn

Ases jobkonsulenter er også uddannet i at sparre med forældre og børn i forhold til fritids- og studiejob. Vi kan fx hjælpe med:

  • Mit barn har sendt masser af ansøgninger, men kommer ikke til samtale?
  • Hvordan laver mit barn et CV uden at have nogen joberfaring?
  • Mit barn er ordblind, har dårlig ryg eller har diabetes - skal hun sige det til en jobsamtale?
  • Mit barns chef joker med hans lave højde, hvordan får han sagt fra?
  • Mit barn vil gerne søge job, men er meget introvert - hvilke job kan hun søge?
  • Mit barn er frygteligt nervøs inden jobsamtalen, hvad kan vi gøre for at hjælpe?
  • Hvordan giver mit barn et godt indtryk til jobsamtalen?

I kan både vælge, om det er dit barn selv, dig som forælder eller jer begge to, der vil tale med jobkonsulenten. Vi tilrettelægger samtalen til jeres families behov. 

 

Sådan booker du:

Du eller dit barn kan nemt booke karriere- eller jobsparring ved at sende en mail til karriere@ase.dk eller booke mødet online. 

Vi ringer til dig inden for 3 hverdage i tidsrummet kl. 08:00 - 15:30.

Book møde