A-kasse for bankansatte

Brug for økonomisk tryghed? Ase er en tværfaglig a-kasse, der dækker alle brancher og giver plads til alle - uanset din beskæftigelse. Derfor kan vi også hjælpe dig der arbejder i bankverdenen.
Som den 5. største a-kasse, med mere end 40 års erfaring og ca. 150.000 medlemmer, er vi godt rustet til at yde den service, du har brug for, når det kommer til din økonomiske og juridiske tryghed.

Meld dig ind
lommeregner og kuglepen
Ase Glad Aeldre Kvinde

Så hvad kan Ase hjælpe mig med?

Dagpenge

Økonomisk sikkerhed ved ledighed

Som medlem hos Ase a-kasse kan du få udbetalt dagpenge, hvis du en dag mister dit job. Dagpengesatsen er ens i alle a-kasser. Den er på op til 24.199 kr./md. i de første 3 mdr. (2024-tal).

Derudover hjælper vi dig med at komme tilbage i beskæftigelse. Vi har lav ledighed blandt medlemmer, og er 100% dedikeret til at få vores medlemmer tilbage i job.

Læs mere om dagpenge her

Lønsikring

Når dagpengene ikke slår til

Føler du dig ikke tilstrækkelig økonomisk stillet med dagpengesatsen? Som medlem af Ase kan du tilkøbe vores attraktive lønsikring, der kan sikre dig et højere beløb til rådighed om måneden. Vores lønsikring sikrer dig op til 80% af din nuværende løn, hvis du bliver ledig. Samtidig for du fordele såsom karensperiode på blot 6 måneder, præmiefrihed ved ledighed samt Tryg lægehotline og adgang til psykolog. Det giver dig en af markedets bedste lønsikringer.

Lønsikring er det rette valg, hvis du ikke kan nøjes med 20.359 kr./md. i dagpenge.

Beregn din lønsikring her

Online kurser

Ekstra service til vores medlemmer

Få inspiration til jobsøgningsprocessen som bankansat. Er du ledig og medlem af Ase a-kasse, får du nemlig adgang til vores online kurser. Om du skal have tips til at søge uopfordret, eller ikke ved hvordan du fremstår til jobsamtalen, så har Ase et online kursus der passer til dig.
Ligeledes får du personlig sparring og vejledning af vores dygtige job- og karrierekonsulenter. Sammen optimerer vi dine chancer for at komme tilbage til butikkerne.

Læs mere om online kurser her

Personlig sparring

Skræddersyet jobsparringsforløb, med dig i centrum

Personlig sparring er et skræddersyet forløb for medlemmer, der har købt lønsikring gennem Ase. Fokus er at hjælpe dig tættere på dine karrieredrømme.

I fællesskab tegner vi et forløb, som gør du kommer i mål med dine ønsker. Om du er blevet træt af den bank du arbejder i, eller om du vil udforske nye fagområder, så er Personlig sparringvejen frem. Det er op til dig, hvad dit forløb skal omfatte - vi hjælper dig i fællesskab.

Læs mere om personlig sparring her

Vælg fagforening ved siden af a-kasse

Og få juridisk hjælp og rådgivning omkring dit ansættelsesforhold

Hos Ase har du også mulighed for medlemskab hos vores fagforening, Ase Lønmodtager. Her står vores team af højt specialiserede jurister og advokater klar til at hjælpe dig med juridisk hjælp og rådgivning om dit ansættelsesforhold.

Tag f.eks. fat i Ase Lønmodtager, hvis du:

  • Har brug for rådgivning til ansættelseskontrakten
  • Bliver uretmæssigt fyret fra din stilling
  • Kommer ud for en arbejdsskade
  • Søger juridisk rådgivning ved opsigelse

Læs mere om vores fagforening her

Du opnår optimal tryghed og sikkerhed på jobfronten

Hvad koster det at være medlem hos Ase?

Det koster alene 527 kr./md. at være medlem af Ase a-kasse.

Vores fagforening kan du være med i for blot 74 kr. ekstra pr./md. Det løber samlet op i 601 kr./md.

Kombinationen af a-kasse og fagforening gør er du er sikret økonomisk, men også juridisk.

 

Sådan skifter du til Ase a-kasse

Det er super nemt at skifte til Ase a-kasse. Du udfylder blot formularen nederst på siden. Er du medlem af en anden a-kasse, hjælper vi dig med alt det praktiske. Du mister ikke anciennitet, hvilket betyder, at du ikke skal starte forfra med at optjene retten til dagpenge.

Ase a-kasse hjælper dig med at skifte a-kasse ved at:

  • Kontakte din nuværende a-kasse og ordne overflytningen
  • Sørge for at melde dig ud af din nuværende a-kasse
  • Sørge for at du bevarer din anciennitet, når du skifter a-kasse, så du ikke skal starte forfra med at optjene retten til dagpenge