A-kasse for ergoterapeuter og ergoterapeutstuderende

Brug for økonomisk tryghed? Bare rolig, uanset om du er uddannet ergoterapeut, eller er ergoterapeutstuderende, kan Ase tilbyde dig økonomisk og juridisk tryghed. Siden 2002 har Ase været en tværfaglig a-kasse, som rummer alle uanset beskæftigelse. Vores næsten 150.000 medlemmer, giver os en bred erfaring, og du kan derfor roligt vælge Ase, når det kommer til din økonomiske og juridiske tryghed.

bliv medlem
Ase A Kasse Ergoterapeuter
Sygeplerske hænder

Så hvad kan Ase hjælpe mig med?

Dagpenge

Økonomisk tryghed ved ledighed

Skulle du miste dit job som ergoterapeut, kan du roligt regne med Ase. Som medlem hos a-kassen Ase sikrer du dig dagpenge, og dedikeret hjælp til at komme tilbage i arbejde. Dagpengesatsen er på op til 24.199 kr./md. i de første 3 mdr. (2024-tal). Med en af de laveste ledighedsprocenter blandt medlemmer, går der ikke længe før du som medlem af Ase er tilbage hos patienterne igen.

Mere om dagpenge

Lønsikring

Når dagpenge ikke er nok

Som medlem af Ase har du mulighed for at tilkøbe vores attraktive lønsikring. Det er en af markedets bedste og den sikrer dig op til 80 % af din nuværende løn, hvis du bliver ledig. Du kan sikre dig op til 80% af din nuværende løn, og så får du markedets korteste karensperiode på bare 6 måneder. Vores lønsikring giver dig samtidig mulighed for at vælge ud fra tre simple pakker, så du har frihed til at vælge den løsning der passer dig.
Lønsikring er det rette valg, hvis du ikke kan nøjes med dagpengesatsen.

Beregn din lønsikring

Online kurser

Ekstra services til vores medlemmer

Bliver du ledig som medlem af Ase, får du adgang til et væld af online kurser, som kan give dig inspiration til jobsøgningsprocessen. Om du skal have tips til at søge uopfordret, eller ikke ved hvordan du fremstår til jobsamtalen, så har Ase et online kursus der passer til dig. Vores dygtige job- og karriekonsulenter står også altid til rådighed med personlig sparring og vejledning.

Mere om online kurser

Personlig sparring

Skræddersyet jobsparringsforløb, med dig i centrum

Har du tegnet lønsikring hos Ase får du adgang til Ases eksklusive forløb personlig sparring, som er et intensivt og skræddersyet jobsparring forløb. Sammen med dig tegner vi et forløb, som gør du kommer i mål med dine ønsker. Om du er blevet træt af den klinik du arbejder på, eller om du vil udforske nye fagområder, så er personlig sparring vejen frem.

Mere om personlig sparring

Fagforening sammen med a-kasse

Juridisk hjælp og rådgivning omkring ansættelsesforhold

Vores fagforening Ase Lønmodtager tilbyder juridisk rådgivning. Deres kompetente team står altid klar til at give dig den hjælp, du har brug for i forbindelse med din ansættelse. Ase Lønmodtager består af højt specialiserede jurister og advokater, med mange års erfaring i ansættelsesret. Så tøv ikke med at tage fat i Ase Lønmodtager, hvis du oplever udfordringer i din ansættelse.

Mere om fagforeningen

Økonomisk og juridisk tryghed i arbejdslivet

A-kasse for ergoterapeutstuderende

Melder du dig ind i a-kassen Ase mens du er studerende, er du garanteret dagpenge fra første ledighedsdag, hvis den rigtige stilling lader vente på sig.

Fordele ved at tilmelde dig a-kassen Ase mens du er ergoterapeutstuderende

Du får en række fordele ved at tilmelde dig a-kassen mens du læser til ergoterapeut: 

  • Dit medlemskab er gratis mens du er under uddannelse
  • Du får op til 16.694 kr./md. (2024-tal) i dagpenge fra første ledighedsdag, hvis du melder dig ind et år før, du færdiggør din ergoterapeutuddannelse. Eller efter en måneds ledighed, hvis du melder dig ind senest 14 dage efter uddannelsens afslutning
  • Adgang til et væld af webinarer, kurser og dygtige job- og karrierekonsulenter som står klar til at hjælpe dig med at finde drømmejobbet, hvis der er rift om stillingerne som ergoterapeut efter studiet.
  • Adgang til billig fagforening. Prisen er kun 74 kr./md. (2024-tal). Fagforeningen Ase Lønmodtager står bl.a. klar til at kigge din første ansættelseskontrakt igennem, så du kan nyde dit første job som ergoterapeut.

Mere om a-kasse for studerende

 

Hvad koster det at være medlem hos Ase? 

A-kassen alene koster 527 kr./md.
Fagforeningen kan du være med i for 74 kr. ekstra pr./md. Ase a-kasse og fagforening koster samlet 601 kr./md. Kombinationen af a-kassen og fagforeningen gør, at du er sikret økonomisk, men også juridisk. I det foregående afsnit kunne du læse om hvad Ase kan gøre for dig som ergoterapeut. Det er alle disse ting samt retten til dagpenge, som er inkluderet i de 601 kr./md.

 

Det er nemt at skifte a-kasse

Uanset om du i dag er medlem af en a-kasse eller du ønsker at skifte til Ase, skal du blot udfylde formularen nederst på siden.

Er du allerede medlem af en a-kasse og gerne vil skifte til Ase, er det ligetil. Vi sørger for alt det praktiske, så overflytningen foregår korrekt og du ikke mister anciennitet. 

  • Vi kontakter din nuværende a-kasse og ordner overflytningen
  • Vi sørger for at melde dig ud af din nuværende a-kasse
  • Vi sørger for at du bevarer din anciennitet, når du skifter a-kasse, så du ikke skal starte forfra med at optjene retten til dagpenge. Det er derfor vigtigt, at du IKKE selv melder dig ud af din nuværende a-kasse, men at vi klarer det for dig