A-kasse for fysioterapeuter og fysioterapeutstuderende

Læser du til fysioterapeut? Eller har du arbejdet i faget i mange år? Uanset hvad så er Ase et godt valg som a-kasse. Ase kan tilbyde økonomisk og juridisk sikkerhed. Skulle du en dag mod al forventning stå uden arbejde, så er Ase med vores 40 års erfaring godt rustet til at yde dig den service du har brug for, for at komme tilbage i arbejde. Siden 2002 har vi været en tværfaglig a-kasse, som rummer alle uanset beskæftigelse. Vi har også plads til dig.

bliv medlem
fysio behandling skulder
Kvinde får fysio behandling

Så hvad kan Ase hjælpe mig med? 

Dagpenge

Økonomisk tryghed ved ledighed

Er du medlem af Ase, er du sikret dagpenge, hvis du skulle miste dit job som fysioterapeut. Dagpengesatsen er på op til 24.199 kr./md. i de første 3 mdr. (2024-tal). I Ase kan vi stolt sige, at vi har en af de laveste ledighedsprocenter blandt medlemmer, og gør gerne det ekstra der skal til for at få vores medlemmer tilbage i beskæftigelse og dig tilbage til briksen.

Mere om dagpenge

Lønsikring

Når dagpengene ikke slår til

Som erfaren fysioterapeut er dagpengene ikke altid nok. Som medlem af Ase har du mulighed for at tilkøbe vores attraktive lønsikring. Det er en af markedets bedste og den sikrer dig op til 80 % af din nuværende løn, hvis du bliver ledig. Ønsker du en dag at blive selvstændig med egen praksis, eller er du allerede selvstændig, dækker vores lønsikring selvfølgelig også. Lønsikring er det rette valg, hvis du ikke kan nøjes med 20.359 kr./md. i dagpenge.

Beregn din lønsikring

Online kurser

Ekstra services til vores medlemmer

I Ase går vi op i at inspirere og hjælpe vores medlemmer, og jobsøgningsprocessen er ofte fyldt med spørgsmål og usikkerhed. Med Ases online kurser, guider vi dig igennem jobsøgningens mange temaer, og kommer med tips og råd til at komme i mål. Ønsker du hellere 1-1 sparring med udgangspunkt i en specifik situation, så står vores dygtige job- og karrierekonsulenter også til rådighed med personlig sparring og vejledning.

Mere om online kurser

Personlig sparring

Eksklusivt karriereforløb, designet til dig

Går du med tankerne om at åbne din egen praksis, eller trives du ikke på din nuværende klinik? Så kunne et forløb med personlig sparring være noget for dig. Personlig sparring er et jobsparringsforløb hvor vi giver dig et skub i den rigtige retning. Sammen sætter vi et mål, og planlægger et forløb som hjælper dig med at komme nærmere dine ønsker til et bedre arbejdsliv.

Mere om personlig sparring

Fagforening sammen med a-kasse

Juridisk hjælp og rådgivning om dit ansættelsesforhold

Hos Ase har du mulighed for at være medlem i fagforeningen, Ase Lønmodtager. Her står vores team af højt specialiserede jurister og advokater klar til at hjælpe dig. Skal ansættelseskontrakten kigges igennem eller bliver du uretmæssigt afskediget fra din stilling som fysioterapeut, så tøv ikke med at tage fat i Ase Lønmodtager.

Mere om fagforeningen

Bliv godt rustet, uanset hvad jobfronten byder på

A-kasse for fysioterapeutstuderende 

Melder du dig ind i a-kassen Ase mens du er studerende, er du garanteret dagpenge fra første ledighedsdag, hvis den rigtige stilling lader vente på sig.

Fordele ved at tilmelde dig a-kassen Ase mens du er fysioterapeutstuderende

Du får en række fordele ved at tilmelde dig a-kassen mens du læser til fysioterapeut: 

  • Dit medlemskab er gratis. mens du er under uddannelse
  • Du får op til 16.694 kr./md. (2024-tal) i dagpenge fra første ledighedsdag, hvis du melder dig ind et år før, du færdiggør din fysioterapeut uddannelse. Eller efter en måneds ledighed, hvis du melder dig ind senest 14 dage efter uddannelsens afslutning
  • Adgang til et væld af webinarer, kurser og dygtige job- og karrierekonsulenter som står klar til at hjælpe dig med at finde drømmejobbet, hvis der er rift om jobbet som fysioterapeut efter studiet.
  • Adgang til billig fagforening. Prisen er kun 74 kr./md. (2024-tal). Fagforeningen Ase Lønmodtager står bl.a. klar til at kigge din første ansættelseskontrakt igennem, så du kan nyde dit første job som fysioterapeut.

Mere om a-kasse for studerende

 

Hvad koster det at være medlem hos Ase? 

A-kassen alene koster 527 kr./md.
Fagforeningen kan du være med i for 74 kr. ekstra pr./md.
Ase a-kasse og fagforening koster samlet 601 kr./md. Kombinationen af a-kassen og fagforeningen gør er du er sikret økonomisk, men også juridisk. I det foregående afsnit kunne du læse om hvad Ase kan gøre for dig som fysioterapeut. Det er alle disse ting samt retten til dagpenge, som er inkluderet i de 601 kr./md.

 

Det er nemt at skifte a-kasse

Uanset om du i dag er medlem af en a-kasse eller du ønsker at skifte til Ase, skal du blot udfylde formularen nederst på siden.

Er du allerede medlem af en a-kasse og gerne vil skifte til Ase, er det ligetil. Vi sørger for alt det praktiske, så overflytningen foregår korrekt og du ikke mister anciennitet. 

  • Vi kontakter din nuværende a-kasse og ordner overflytningen
  • Vi sørger for at melde dig ud af din nuværende a-kasse
  • Vi sørger for at du bevarer din anciennitet, når du skifter a-kasse, så du ikke skal starte forfra med at optjene retten til dagpenge. Det er derfor vigtigt, at du IKKE selv melder dig ud af din nuværende a-kasse, men at vi klarer det for dig