a-kasse for pædagoger og pædagogstuderende

Er du ved at læse til pædagog? Eller har du været i faget i mange år? Uanset hvad kan Ase tilbyde dig økonomisk tryghed, hvis du en dag skulle stå ledig. Med mere end 40 års erfaring er Ase godt rustet til at yde den service, du har brug for, hvis du skulle stå uden job.

bliv medlem

Ase kan hjælpe med:

Dagpenge

Økonomisk tryghed ved ledighed

Skulle du miste dit job som pædagog, er du som medlem hos a-kassen Ase sikret dagpenge. Dagpengesatsen er på op til 24.199 kr./md. i de første 3 mdr. (2024-tal). Vi har lav ledighed blandt vores medlemmer, og er 100% dedikeret til at få vores medlemmer tilbage i beskæftigelse, og dig tilbage til børnene.

Mere om dagpenge 

Lønsikring

Når dagpenge ikke er nok

Som medlem af Ase har du mulighed for at tilkøbe vores attraktive lønsikring. Du får bl.a. markedets korteste karensperiode, Tryg lægehotline og adgang til psykolog, og du kan sikre dig op til 80% af din nuværende løn, hvis du bliver ledig. Lønsikring er det rette valg, hvis du ikke kan nøjes med dagpenge, mens du står uden arbejde.

Brug vores beregner, hvor du kan sammensætte den lønsikring, der passer dig bedst.

Beregn din lønsikring

Online kurser

Ekstra services til vores medlemmer

Bliver du ledig som medlem af Ase, får du adgang til et væld af online kurser, som kan give dig inspiration til jobsøgningsprocessen. Om du skal have tips til at søge uopfordret, eller ikke ved hvordan du fremstår til jobsamtalen, så har Ase et online kursus der passer til dig. Vores dygtige job- og karrierekonsulenter står også altid til rådighed med sparring og vejledning.

Mere om online kurser

Personlig sparring

Skræddersyet jobsparringsforløb, med dig i centrum

Du får adgang til Ases eksklusive forløb personlig sparring, hvis du har tegnet en lønsikring. Personlig sparring er et intensivt jobsparring forløb, som vi planlægger i fællesskab, for at indfri dine forventninger og mål til arbejdet. Om du ikke får lov at udfolde dine pædagogiske evner på din nuværende arbejdsplads, eller om du vil udforske nye muligheder, så er personlig sparring vejen frem.

Mere om personlig sparring

Fagforening sammen med a-kasse

Juridisk hjælp og rådgivning omkring ansættelsesforhold

Oplev juridisk tryghed med vores fagforening Ase Lønmodtager, hvor vores team af højt specialiserede jurister og advokater står klar til at hjælpe dig. Skal ansættelseskontrakten kigges igennem eller ønsker du et tjek af din løn, så tøv ikke med at tage fat i Ase Lønmodtager.

Mere om fagforeningen

Du opnår optimal tryghed og sikkerhed på jobfronten.

A-kasse for pædagogstuderende

Melder du dig ind i a-kassen Ase, mens du er studerende, er du garanteret dagpenge fra første ledighedsdag, hvis den rigtige stilling lader vente på sig.

 Disse fordele kan du gøre brug af, ved at tilmelde dig a-kassen mens du læser til pædagog:

  • Dit medlemskab er gratis mens du er under uddannelse
  • Du får op til 16.694 kr./md. (2024-tal) i dagpenge fra første ledighedsdag, hvis du melder dig ind et år før, du færdiggør din pædagog uddannelse. Eller efter en måneds ledighed, hvis du melder dig ind senest 14 dage efter uddannelsens afslutning
  • Adgang til et væld af webinarer, kurser og dygtige job- og karrierekonsulenter som står klar til at hjælpe dig med at finde drømmejobbet, hvis det er svært at få en plads på en institution efter studiet.
  • Adgang til billig fagforening. Prisen er kun 74 kr./md. (2024-tal). Fagforeningen Ase Lønmodtager står bl.a. klar til at kigge din første ansættelseskontrakt igennem, så du kan komme i gang med at udfolde dig som pædagog.

Mere om a-kasse for studerende


Hvad koster det at være medlem hos Ase?

A-kassen alene koster 527 kr./md.
Fagforeningen kan du være med i for 74 kr. ekstra pr./md.
Ase a-kasse og fagforening koster samlet 601 kr./md. Kombinationen af a-kassen og fagforeningen gør er du er sikret økonomisk, men også juridisk. I det foregående afsnit kunne du læse om hvad Ase kan gøre for dig som pædagog. Det er alle disse ting samt retten til dagpenge, som er inkluderet i de 601 kr./md.

Det er nemt at skifte a-kasse

Uanset om du i dag er medlem af en a-kasse eller du ønsker at skifte til Ase, skal du blot udfylde formularen nederst på siden.

Er du allerede medlem af en a-kasse og gerne vil skifte til Ase, er det ligetil. Vi sørger for alt det praktiske, så overflytningen foregår korrekt og du ikke mister anciennitet.

  • Vi kontakter din nuværende a-kasse og ordner overflytningen
  • Vi sørger for at melde dig ud af din nuværende a-kasse
  • Vi sørger for at du bevarer din anciennitet, når du skifter a-kasse, så du ikke skal starte forfra med at optjene retten til dagpenge. Det er derfor vigtigt, at du IKKE selv melder dig ud af din nuværende a-kasse, men lader os klare det for dig.