A-kasse for revisorer

Ase a-kasse er en tværfaglig a-kasse, der dækker alle brancher og har plads til alle - uanset din beskæftigelse. Derfor kan vi også hjælpe dig der arbejder som revisor.
Med mere end 40 års erfaring og ca. 150.000 medlemmer, er vi godt rustet til at yde den service, du har brug for, når det kommer til din økonomiske og juridiske tryghed.

Hos Ase har du ligeledes mulighed for medlemsskab af vores fagforening, Ase Lønmodtager. Kombinationen af a-kasse og fagforening gør, at du er sikret økonomisk, men også juridisk.

bliv medlem

Hvordan hjælper Ase dig som revisor?

Dagpenge

Økonomisk sikkerhed ved ledighed

Er du endt i en situation, hvor du har mistet dit job som revisor? Så står vi klar med en økonomisk sikkerhed i form af dagpenge, hvis du er berettiget. Dagpengesatsen lyder på op til 24.199 kr./md. i de første 3 mdr. (2024-tal).

Derudover hjælper vi dig med at komme tilbage i arbejde. Vi har lav ledighed blandt medlemmer, og er 100% dedikeret til at få vores medlemmer tilbage i beskæftigelse, og dig tilbage i job.

Læs mere om dagpenge her

Lønsikring

Når dagpenge ikke slår til

Som medlem kan du tilkøbe vores attraktive lønsikring, hvis du vil have et højere beløb til rådighed end med dagpengesatsen. Med en lønsikring hos os er du sikret op til 80% af din nuværende løn, hvis du bliver ledig. Samtidig får du en række fordele såsom karensperiode på bare 6 måneder, Tryg lægehotline og adgang til psykolog, og præmiefrihed hvis du skulle blive ledig. Det giver dig en af markedets bedste lønsikringer.

Vælg selv den lønsikringspakke der passer dig, og beregn din pris. 

Beregn din lønsikring her

Online kurser

Gratis kurser til ledige medlemmer

Har du brug for inspiration til jobsøgningen som revisor? I din ledighedsperiode, har du som medlem af Ase, adgang til et væld af forskellige online kurser. Deltag f.eks. på vores kursus: Personlig branding. Eller et kursus om jobsamtalen, din ansøgning og cv eller meget andet.

Ligeledes kan du få personlig sparring og vejledning af vores dygtige job- og karrierekonsulenter. Sammen optimerer vi dine chancer for at komme tilbage i job.

Mere om online kurser her

Personlig sparring

Skræddersyet jobsparringsforløb, med dig i centrum

Få afklaring og retning på dine karrieredrømme med vores forløb personlig sparring. Har du tilkøbt lønsikring gennem Ase, kan vores forløb hjælpe dig med at komme tættere på dine drømme - for eksempel ved at tænke i nye perspektiver og se nye jobmuligheder. Du bestemmer selv, hvad dit forløb skal omfatte. I fællesskab hjælper vi dig godt på vej.

Mere om personlig sparring her

Vælg fagforening ved siden af a-kasse

Juridisk hjælp og rådgivning om dit ansættelsesforhold

Bliv en del af vores fagforening, Ase Lønmodtager. Her står vores team af højt specialiserede jurister og advokater klar til at hjælpe dig med juridisk hjælp og rådgivning om dit ansættelsesforhold.

Du bliver f.eks. glad for Ase Lønmodtager, hvis du:

  • Har brug for rådgivning til ansættelseskontrakten
  • Bliver uretmæssigt fyret fra din stilling
  • Søger juridisk rådgivning ved opsigelse
  • Kommer ud for en arbejdsskade

Læs mere om vores fagforening her

Du opnår optimal tryghed og sikkerhed på jobfronten

Hvor meget koster det at være medlem hos Ase?

Det koster alene 527 kr./md. at være medlem af Ase a-kasse.

For blot 74 kr. ekstra pr./md. kan du også blive en del af vores fagforening, Ase Lønmodtager. Det løber samlet op i 601 kr./md.

Kombinationen af a-kasse og fagforening gør er du er sikret økonomisk, men også juridisk.

Læs mere om a-kassens pris

 

Sådan skifter du til Ase a-kasse

For at blive medlem af Ase a-kasse udfylder du formularen nederst på siden. Hvis du har a-kasse i forvejen, er der vigtigt, at du IKKE melder dig ud af din nuværende a-kasse. Ved at overlade det til os sikrer vi, at det ikke går ud over din anciennitet.

Ase hjælper dig nemt med at skifte a-kasse ved at:

  • Kontakte din nuværende a-kasse og ordne overflytningen
  • Sørge for at melde dig ud af din nuværende a-kasse
  • Sørge for at du bevarer din anciennitet, når du skifter a-kasse, så du ikke skal starte forfra med at optjene retten til dagpenge