Tværfaglig a-kasse for sygeplejersker

Ase er en a-kasse for alle. Er du sygeplejerske? Eller er du sygeplejestuderende? Så skal du vide at Ase kan tilbyde dig økonomisk og juridisk tryghed, skulle du en dag være uden job, eller har spørgsmål til dit ansættelsesforhold. Lad os hjælpe dig, så du kan hjælpe andre.

bliv medlem
Sygeplerske hænder
kvindelig sygeplejerske

Så hvad kan Ase hjælpe mig med?

Dagpenge

Økonomisk sikkerhed

Ved at blive medlem af a-kassen Ase, er du sikret dagpenge, hvis du skulle miste dit job som sygeplejerske. Dagpengesatsen er på op til 24.199 kr./md. i de første 3 mdr. (2024-tal). I Ase har vi lav ledighed blandt medlemmer, og med vores fulde dedikation, får vi dig hurtigt tilbage i uniformen og ud til patienterne igen.

Mere om dagpenge

Lønsikring

Når dagpengene ikke slår til

Er du erfaren sygeplejerske, eller specialuddannet indenfor dit fag, så ved du at dagpengene ikke altid slår til. Som medlem af Ase har du mulighed for at tilkøbe vores attraktive lønsikring. Det er en af markedets bedste og den sikrer dig op til 80% af din nuværende løn, hvis du bliver ledig. Vores lønsikring giver samtidig adgang til en række fordele, afhængigt af hvilken løsning du vælger. 

Mere om lønsikring

Online kurser og webinarer

Ekstra services til vores medlemmer

Som medlem af Ase, har du i din ledighedsperiode adgang til et væld af webinarer. Hvad adskiller dig fra de andre sygeplejersker? Og hvorfor er netop du god til patienterne? Lær hvordan du får formidlet dine kompetencer til jobsamtalen, eller hvordan du adskiller dig i ansøgningen og bliv klædt på til at lande drømmejobbet.

Mere om online kurser

Personlig sparring

Eksklusivt karriereforløb, designet til dig

Har du lønsikring hos Ase får du adgang til Ases eksklusive forløb personlig sparring, som er et intensivt og skræddersyet jobsparring forløb. I fællesskab sammensætter vi en plan, som gør du kommer i mål med dine ønsker. Om du er blevet træt af dine opgaver, eller om du vil udforske nye fagområder på hospitalet, så er personlig sparring vejen frem.

Mere om personlig sparring

Fagforening sammen med a-kasse

Juridisk hjælp og rådgivning om dit ansættelsesforhold

Har du spørgsmål til graviditetsorlov eller din ansættelseskontrakt, så står Ase Lønmodtager, Ases fagforening, altid klar til at svare på dine spørgsmål. Vores team af højt specialiserede jurister og advokater kommer med kompetent rådgivning som passer til din unikke situation. Så bliv medlem af fagforeningen, og hav altid juridisk rådgivning i ryggen.

Mere om fagforeningen

Vi hjælper dig, så du kan hjælpe patienterne

A-kasse for sygeplejerskestuderende 

Melder du dig ind i a-kassen Ase mens du er sygeplejerskestuderende, er du garanteret dagpenge fra første ledighedsdag, hvis den rigtige stilling lader vente på sig.

Du får en række fordele ved at tilmelde dig a-kassen mens du læser til sygeplejerske: 

  • Dit medlemskab er gratis mens du er under uddannelse
  • Du får op til 16.694 kr./md. (2024-tal) i dagpenge fra første ledighedsdag, hvis du melder dig ind et år før, du færdiggør din sygeplejerske uddannelse. Eller efter en måneds ledighed, hvis du melder dig ind senest 14 dage efter uddannelsens afslutning
  • Adgang til et væld af webinarer, kurser og dygtige job- og karrierekonsulenter som står klar til at hjælpe dig med at finde drømmejobbet, hvis der er rift om stillingerne som sygeplejerske efter studiet.
  • Adgang til billig fagforening. Prisen er kun 74 kr./md. (2024-tal). Fagforeningen Ase Lønmodtager står bl.a. klar til at kigge din første ansættelseskontrakt igennem, så du kan nyde dit første job som sygeplejerske.

Mere om a-kasse for studerende

Hvad koster det at være medlem hos Ase?

A-kassen alene koster 527 kr./md.
Fagforeningen kan du være med i for 74 kr. ekstra pr./md.
Ase a-kasse og fagforening koster samlet 601 kr./md. Kombinationen af a-kassen og fagforeningen gør at du er sikret økonomisk, men også juridisk. I det foregående afsnit kunne du læse om hvad Ase kan gøre for dig som sygeplejerske. Det er alle disse ting samt retten til dagpenge, som er inkluderet i de 601 kr./md.

Læs mere om a-kassens pris

Det er nemt at skifte a-kasse

Uanset om du i dag er medlem af en a-kasse eller du ønsker at skifte til Ase, skal du blot udfylde formularen nederst på siden.

Er du allerede medlem af en a-kasse og gerne vil skifte til Ase, er det ligetil. Vi sørger for alt det praktiske, så overflytningen foregår korrekt og du ikke mister anciennitet. 

  • Vi kontakter din nuværende a-kasse og ordner overflytningen
  • Vi sørger for at melde dig ud af din nuværende a-kasse
  • Vi sørger for at du bevarer din anciennitet, når du skifter a-kasse, så du ikke skal starte forfra med at optjene retten til dagpenge. Det er derfor vigtigt, at du IKKE selv melder dig ud af din nuværende a-kasse, men at vi klarer det for dig