A-kasse for tømrere

Ønsker du økonomisk sikkerhed? Meld dig ind i Ase a-kasse. Ase er en tværfaglig a-kasse, som rummer alle uanset beskæftigelse. Vi har også plads til dig som tømrer. Vores mere end 40 års erfaring og ca. 150.000 medlemmer giver os en bred erfaring, og vi er godt rustet til at yde den service du har brug for.

meld dig ind

Så hvordan kan Ase hjælpe mig? 

Dagpenge

Dit økonomiske sikkerhedsnet ved ledighed

Skulle du miste dit job som tømrer, er du som medlem hos a-kassen Ase sikret dagpenge, hvis du opfylder kravene. Dagpenge kan være dit økonomiske sikkerhedsnet ved ledighed

Alle a-kasser udbetaler det samme i dagpenge, der lyder på op til 24.199 kr./md. i de første 3 mdr. (2024-tal).

Med lav ledighed blandt a-kasser i Danmark kan du være tryg hos os. Vi er 100% dedikeret til at få vores medlemmer tilbage i job.

Læs mere om dagpenge her

Lønsikring

Få højere udbetaling ved ledighed

Måske er dagpengesatsen ikke nok for dig. Hos Ase kan du tilkøbe vores attraktive lønsikring. Her får du en af markedets bedste lønsikringer, med mulighed for at være sikret op til 80% af din nuværende løn, hvis du bliver ledig.

Vores lønsikring giver dig adgang til fordele såsom markedets korteste karensperiode, Tryg lægehotline og adgang til psykolog. Skulle du blive ledig, får du såkaldt præmiefri lønsikring, hvor du ikke skal betale mens du er ledig.

Beregn din lønsikring her

Online kurser

Adgang til relevante online kurser

Som medlem får du adgang til et væld af online kurser hos Ase, hvis du bliver ledig. Her kan du finde relevante kurser for netop dig, der kan give inspiration til jobsøgningsprocessen som tømrer. Om du skal have tips til at søge uopfordret, eller ikke ved hvordan du fremstår til jobsamtalen, så har Ase et online kursus der passer til dig.

Ligeledes får du personlig sparring og vejledning af vores dygtige job- og karrierekonsulenter. Sammen optimerer vi dine chancer for at komme tilbage i job.

Mere om online kurser her

Personlig sparring

Et eksklusivt karriereforløb

Har du tegnet lønsikring hos Ase, får du adgang til vores eksklusive forløb med personlig sparring. Her får du et intensivt forløb med jobsparring, der er skræddersyet til din karriere. Det kan være, du er træt af tømrerbranchen og vil udforske nye fagområder? Eller måske du vil blive endnu bedre på dit felt? Valget er op til dig. I fællesskab tegner vi et personligt forløb til dig. Målet er, at du kommer tættere på dine ønsker og drømme.

Mere om personlig sparring her

Vælg fagforening ved siden af a-kasse

Juridisk hjælp og rådgivning om dit ansættelsesforhold

Hos Ase har du også mulighed for medlemskab hos vores fagforening, Ase Lønmodtager. Her står vores team af højt specialiserede jurister og advokater klar til at hjælpe dig med juridisk hjælp og rådgivning om dit ansættelsesforhold.

Tag f.eks. fat i Ase Lønmodtager, hvis du:

  • Har brug for rådgivning til ansættelseskontrakten
  • Bliver uretmæssigt fyret fra din stilling
  • Kommer ud for en arbejdsskade
  • Søger juridisk rådgivning ved opsigelse

Læs mere om vores fagforening

Du opnår optimal tryghed og sikkerhed på jobfronten

Hvad koster det at være medlem hos Ase? 

Det koster alene 527 kr./md. at være medlem af Ase a-kasse. Prisen er ens for alle vores medlemmer.

For kun 74 kr. ekstra pr./md. kan du også være med i vores fagforening, Ase Lønmodtager. Det giver en samlet månedlig pris på 601 kr./md.

Kombinationen af a-kasse og fagforening gør er du er sikret økonomisk, men også juridisk.

 

Sådan skifter du nemt a-kasse

Vil du gerne være medlem hos Ase? Du udfylder blot formularen nederst på siden. Hvis du er medlem af en anden a-kasse, hjælper vi dig med alt det praktiske. Du skal IKKE selv melde dig ud af din nuværende a-kasse. Det klarer vi for dig. Derved sikres en korrekt overflytning og du mister ikke anciennitet, hvilket betyder, at du ikke skal starte forfra med at optjene retten til dagpenge.

Når du har sendt ansøgningen afsted, hjælper vi dig med at:

  • Kontakte din nuværende a-kasse og ordne overflytningen
  • Sørge for at melde dig ud af din nuværende a-kasse
  • Sørge for at du bevarer din anciennitet, når du skifter a-kasse, så du ikke skal starte forfra med at optjene retten til dagpenge