a-kasse

Hvad kan Ase a-kasse hjælpe mig med?

Dagpenge

Økonomisk sikkerhedsnet ved ledighed

Som medlem af Ase a-kasse er du sikret økonomisk, hvis du bliver ledig (hvis du vel og mærke er berettiget til at få dagpenge).

Det vil sige, at du får udbetalt dagpenge fra a-kassen frem for at komme på kontanthjælp. Op til 18.866 kr. hver måned i dagpenge.

Uden a-kasse, ingen dagpenge. 

Mere om dagpenge

 

Lønsikring

Udvidet økonomisk sikkerhedsnet

Som medlem af Ase a-kasse har du mulighed for at købe vores attraktive lønsikring. Lønsikring er et udvidet økonomisk sikkerhedsnet, der sikrer dig helt op til 80 % af din nuværende løn, hvis du bliver ledig.

Bliver du ledig, er det rart, at du kan fokusere på at finde det rette job, frem for at bekymre dig om din økonomi. Med en Ase lønsikring vælger du selv, hvor meget du ønsker udbetalt.

Mere om lønsikring

 

Kurser og webinarer

Hjælp ved ledighed

Når du er medlem af Ase a-kasse, og du bliver ledig, får du personlig jobsparring og mulighed for at deltage i jobsøgningskurser og relevante webinarer for at få de bedste muligheder for at komme i arbejde igen.

Sparring og kursus kan hjælpe hvis du er kørt sur i jobsøgningen, mangler input til ansøgning og CV eller trænger til at få inspiration.

Mere om jobsøgningskursus

 

Outplacement

Personligt karriereforløb, der hjælper dig videre i dit arbejdsliv

Vi kan tilbyde dig et eksklusivt outplacement forløb, hvis du bliver opsagt, eller har et ønske om at skifte job, starte uddannelse eller blive selvstændig.

Ase outplacement er et intensivt og skræddersyet rådgivningsforløb. Du er selv med til at definere, hvad forløbet skal omfatte.

Forløbet kræver, at du har tilkøbt lønsikring gennem Ase.

Mere om outplacement

 

Efterløn

Økonomisk mulighed for at forlade arbejdsmarkedet tidligere end pensionsalderen

A-kassen er dit grundlag for at optjene ret til at gå på efterløn.

Hvis du gerne vil på efterløn, og dermed have økonomisk mulighed for at forlade arbejdsmarkedet tidligere end pensionsalderener det via dit a-kassemedlemskab, du har mulighed for at optjene retten til det.

Mere om efterløn

 

Fagforening sammen med a-kasse

Endnu mere hjælp og tryghed

Som medlem af Ase a-kasse har du også mulighed for medlemskab i vores foreninger Ase Lønmodtager eller Ase Selvstændig.

Her er vores team af højt specialiseret jurister og advokater klar med faglig og juridisk hjælp og rådgivning, på arbejds- og ansættelsesretlige problemstillinger.

Fagforening sammen med a-kasse er et tilkøb og er helt valgfrit.

Mere om Ase Lønmodtager

Mere om Ase Selvstændig

150.000 har allerede valgt os

Hvem kan blive medlem af Ase a-kasse?

Hos Ase er alle velkomne. Vi er en tværfaglig a-kasse for alle, der er åben for medlemmer på tværs af faggrupper og for alle former for beskæftigelse, uanset om du er lønmodtager, selvstændig eller studerende.

Specielt om a-kasse for selvstændige

Specielt om a-kasse for studerende

Endnu ikke medlem?

Bliv en del af Ases mere end 150.000 medlemmer. Det er hurtigt og nemt at melde sig ind i Ase. Og du er velkommen både som lønmodtager, selvstændig og studerende.

bliv medlem