a-kasse for lærere og lærerstuderende

Er du lærer eller lærerstuderende? Velkommen, du er landet det helt rigtige sted! For vi er en unik, tværfaglig a-kasse, som er 100% medlemsejet. Vi arbejder for at skabe målrettede løsninger, der giver værdi for dig – og vi giver dig frihed til at vælge de løsninger, der passer dig bedst. I Ase går vi gerne nye veje for at sikre dig et solidt fundament i arbejdslivet.

bliv medlem
A-kasse lærer

Sådan hjælper vores a-kasse dig som lærer

Det er som udgangspunkt altid en god idé at være medlem af en a-kasse, så du er økonomisk sikret ved ledighed. Som medlem hos Ases a-kasse sikrer du dig dagpenge, hvis du skulle miste dit job som lærer. Den højeste dagpengesats er på 19.728 kr./md (2023-tal), og som nyuddannet er den lidt mindre. Vi har lav ledighed blandt vores medlemmer, og vi er 100% dedikeret til at få vores medlemmer tilbage i beskæftigelse eller klasseværelset. Du kan nemt og hurtigt blive medlem af Ases a-kasse allerede i dag.

 

Rækker dagpengene ikke i dagligdagen?

Dine dagpenge dækker en stor procentdel af din normale indkomst - dog kan du aldrig få mere end den højeste dagpengesats. Hvis du oplever, at dagpengene ikke rækker i dagligdagen, så kan du som medlem tilkøbe vores attraktive lønsikring. Vi har en af markedets bedste lønsikringer, der sikrer dig op til 80% af din nuværende løn, hvis du bliver ledig. Lønsikring er med andre ord det helt rigtige valg, hvis du ikke kan nøjes med 19.728 kr./md. i dagpenge.

 

Der er yderligere mange fordele ved at tilkøbe lønsikring. Du får blandt andet markedets korteste karensperiode, Tryg Lægehotline samt adgang til psykolog. Du kan også tilvælge, at du ikke skal du indbetale til din lønsikring, hvis du bliver ledig. 

 

Jobsparringsforløb til dig som lærer

Har du tegnet lønsikring hos Ase kan du få adgang til vores eksklusive jobsparringsforløb, som er intensivt og skræddersyet til dig. I fællesskab tegner vi et forløb, som gør, at du kommer i mål med dine konkrete ønsker. Om du er blevet træt af den skole, du arbejder på, eller om du vil udforske nye fagområder, så kan personlig sparring være vejen frem.

 

Få adgang til online kurser hos a-kassen

Hvis du bliver ledig som medlem af Ase, så får du udover dagpenge eksklusiv adgang til et væld af online kurser, som kan give dig inspiration til jobsøgningsprocessen. Om du skal have tips til, hvordan du bedst søger uopfordret, har brug for hjælp til at bruge LinkedIn, eller ikke ved hvordan du fremstår til jobsamtalen, så har Ase online kurser for dig. Vores dygtige job- og karrierekonsulenter står også altid til rådighed med personlig sparring og vejledning. 

 

Vi er også a-kasse for lærerstuderende

Melder du dig ind i Ases a-kasse som lærerstuderende, så er du garanteret dagpenge fra første ledighedsdag. Der er mange fordele ved at tilmelde sig en a-kasse, mens du er under uddannelse som eksempelvis, at:

  • dit medlemskab er gratis, så længe du er studerende.
  • du får op til 16.177 kr./md. (2023-tal) i dagpenge fra første ledighedsdag, hvis du melder dig ind et år før, du færdiggør din læreruddannelse - eller efter en måneds ledighed, hvis du melder dig ind senest 14 dage efter uddannelsens afslutning.
  • du får adgang til et væld af webinarer, kurser og dygtige job- og karrierekonsulenter, som står klar til at hjælpe dig med at finde drømmejobbet.
  • du får adgang til billig fagforening. Prisen er kun 74 kr./md. (2023-tal). Fagforeningen Ase Lønmodtager står blandt andet klar til at kigge din første ansættelseskontrakt igennem, så du kan nyde dit første job som lærer.

 

Det er nemt at skifte a-kasse

Uanset om du i dag står uden a-kasse, eller du ønsker at skifte til Ase, skal du blot udfylde formularen nederst på siden.

Hvis du allerede har en a-kasse, så er et skift heldigvis lige til. Vi sørger for alt det praktiske, så overflytningen foregår korrekt, og du ikke mister anciennitet. Det gør vi blandt andet ved at:

  • kontakte din nuværende a-kasse og ordne overflytningen
  • sørge for at melde dig ud af din nuværende a-kasse
  • sørge for, at du bevarer din anciennitet, når du skifter a-kasse, så du ikke skal starte forfra med at optjene retten til dagpenge. Det er derfor vigtigt, at du IKKE selv melder dig ud af din nuværende a-kasse, men at vi klarer det for dig

 

Hvad koster Ases a-kasse for lærere? 

Det koster kun 514 kr./md at være medlem af Ases a-kasse (2023-tal). For dette beløb får du økonomisk sikkerhed, karriererådgivning, hjælp til din jobsøgning samt adgang til kurser. Hvis du ligeledes ønsker at være medlem af fagforeningen, så koster det samlet for a-kassen og fagforeningen 588 kr./md. Med en fagforening er du sikret juridisk hjælp med dine arbejdsvilkår og ansættelsesforhold. Fagforeningen har - ligesom a-kassen - stor erfaring med at rådgive lærere på deres arbejdsplads. 

 

Derfor bør du også have en fagforening

Hos Ase har du mulighed for at være medlem af fagforeningen Ase Lønmodtager. Her står vores team af højt specialiserede jurister og advokater klar til at hjælpe dig. Skal ansættelseskontrakten kigges igennem, bliver du uretmæssigt afskediget fra din stilling som lærer, eller skal du til en lønforhandlingssamtale og har du brug for råd, så hjælper Ase Lønmodtager dig som medlem.

Du opnår optimal tryghed og sikkerhed på jobfronten

meld mig ind

Køb lige nu!
GRATIS fagforening i 6 mdr. ved køb af a-kasse og fagforening.

Er du i tvivl om, hvilket medlemskab, der passer bedst til dig?

A-kassen giver dig en økonomisk sikkerhed i form af dagpenge, hvis du bliver ledig. Du får også hjælp til jobsøgning og rådgivning om bl.a. efterløn.

Med en fagforening oveni får du rådgivning under din ansættelse - lige fra vejledning om din kontrakt til hjælp ved opsigelse.

Endelig er vores lønsikring til for dig, der har brug for mere end dagpenge. Du bestemmer selv dækningssum, og får også adgang til et eksklusivt jobrådgivningsforløb.


Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

GRATIS fagforening i 6 mdr.

lidt om dig

Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

Hov! Du mangler af oplyse dit navn :)
Vi bruger dit CPR-nummer til at udbetale dine dagpenge, hvis du bliver ledig
Indtast venligst et gyldigt CPR nummer uden bindestreg :)
Er du sikker på at dit cpr nummer kun er 9 cifre? :)
hov, du mangler at udfylde telefonnummer :)
hov, du har ikke udfyldt din e-mail :)
Vi passer på din data og din adresse forbliver selvfølgelig hemmelig for andre, selvom du indtaster den her
Indtast venligst din adresse :)
Indtast venligst postnummer og by :)

Hvad laver du til daglig?

Vælg alle dem der passer på dig

Vælg de felter, der passer bedst på dig. Du kan sagtens krydse flere af, hvis du fx både studerer og har egen virksomhed, eller er nyuddannet og ledig.

Vi har brug for oplysningerne for at tilpasse dit medlemskab bedst muligt til din situation.


Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

For selvstændige er prisen:
Juridisk hjælp: 99 kr./måned + moms
Vælg mindst én

Lidt mere om dig

Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

er du medlem af en a-kasse i dag?

Vælg venligst :)

Hvilken a-kasse?

Vi skal nok sørge for at flytte dig fra din nuværende a-kasse.
Hvis du har betalt forud, får du selvfølgelig pengene tilbage.

Lidt mere om dig

Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

er du medlem af en fagforening i dag?

Vælg venligst :)

Hvilken fagforening?

Hvis du har betalt forud, får du selvfølgelig pengene tilbage, når du flytter fagforening

Skal vi opsige den for dig?

Hvis ja, skal vi nok sørge for at flytte dig fra din nuværende fagforening, så det passer med dit medlemskab i ase.

OBS! Vi kan desværre ikke flytte dig automatisk, da din fagforening ikke tillader det. Du skal derfor selv sørge for at opsige din nuværende fagforening.

Lidt mere om dig

Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

passer dette på dig??

Fjern fluebenene, hvis du ikke er enig

Hvis du arbejder i et andet land, kan det have indflydelse på dit medlemsskab. Vi vil derfor gerne tale med dig for at færdiggøre din tilmelding
Hvis du vil meldes ind på en anden dato, bliver vi nødt til at tale med dig for at færdiggøre din tilmelding
Det kan have en indflydelse på, hvornår du er berettiget til dagpenge. Vi vil derfor gerne tale med dig for at færdiggøre din tilmelding
Det kan have en indflydelse på, hvornår du er berettiget til dagpenge. Vi vil derfor gerne tale med dig for at færdiggøre din tilmelding

Var det et EØS-land eller Færøerne?

Vælg mindst én

Lidt mere om dig

Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

Hvad er dit/din ægtefælles firmas CVR-nummer?

Hov! Du mangler af oplyse firmas CVR-nummer :)

Få mere ud af din a-kasse

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på MitAse eller ved at kontakte Ase a-kasse via e-mail: ase@ase.dk.Når du melder dig ind i Arbejdsløshedskassen Ase (”Ase a-kasse”), oplyser du en række af dine personoplysninger til os.

Vi behandler dine oplysninger med det formål at opfylde aftalen om medlemskab med dig, jf. GDPR artikel 6(1)(b), 9(2)(b) og 9(2)(d), samt til statisk og analyse for at forbedre vores produkter og services, jf. artikel 6(1)(f), om legitim interesse.

Du kan læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik her.

Få mere ud af din fagforening

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på MitAse eller ved at kontakte Ase a-kasse via e-mail: ase@ase.dk.Når du melder dig ind i Ase Lønmodtager, oplyser du en række af dine personoplysninger til os.

Vi behandler dine oplysninger med det formål at opfylde aftalen om medlemskab med dig, jf. GDPR-artikel 6(1)(b), 9(2)(b) og 9(2)(d), samt til statistik og analyse for at forbedre vores produkter og services, jf. artikel 6(1)(f), om legitim interesse.

Du kan læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik her.

tjek oplysninger

Vi har noteret dette om dig og dit medlemskab.
Passer det?

Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

Vigtigt
Du er medlem fra

Betaling

Du kan enten betale for dit medlemskab hver måned eller hvert kvartal. Hvis du vælger kvartalsbetaling, betaler du dit kontingent den 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober.

Vil du vide mere om din betaling i Ase, har vi samlet en FAQ om dine muligheder.

Find den her

Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

Du modtager en mail med et aktiverings-link, du skal åbne og godkende i din MobilePay app – derefter kører aftalen automatisk.

Hvor ofte vil du opkræves?

Så mangler vi bare dine bankoplysninger, inden vi kan oprette aftalen med Betalingsservice

Indtast venligst dit reg. nr
Indtast venligst dit konto. nr

Hvor ofte vil du opkræves?

velkommen i Ase

Tak for din indmeldelse. Vi er i fuld gang med at oprette dig som medlem. Du får en mail fra os inden længe om dit køb.

Først når alt er på plads, sender vi dig en ordrebekræftelse og kvittering.

Lønsikring

Vi ringer dig også op snarest muligt, for at færdiggøre din tilmelding til vores lønsikring

Juridisk hjælp

Vi ringer dig også op snarest muligt, for at færdiggøre din tilmelding til vores fagforening

Gode råd

  1. Husk din første betaling. Når vi har oprettet dit medlemskab, modtager du en notifikation om betaling i din MobilePay app på din mobil

  2. Husk at oprette din betalingsaftale i MobilePay, hvis du har valgt denne betalingsform

  3. Husk at oprette to betalingsaftaler, hvis du har meldt dig ind i både a-kassen og fagforeningen

Vi har brug for at tale med dig

For at være sikker på, at du får præcis det, du har brug for, vil vi gerne tale med dig. Klik på send herunder, så ringer vi dig op inden for de næste to dage, og færdiggør din tilmelding sammen.

hov, du mangler at sætte et flueben :)

Vi har nu sendt dine oplysninger

Vi ringer dig op inden for de næste to hverdage, og færdiggør din tilmelding sammen.

du kan også ringe til os


Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

ring

7013 7013