fagforening

Hvad kan Ase fagforening hjælpe mig med?

Med et medlemskab af Ases fagforening er du sikret adgang til professionel juridisk hjælp og rådgivning i forbindelse med dit arbejde – uanset om du er lønmodtager eller selvstændig. 

Du får rygdækning og rådgivning hos vores specialister i løn- og arbejdsforhold. Vi hjælper dig, så du ikke står alene, når du har spørgsmål omkring arbejdsforhold, ansættelse og opsigelse.

Alle aktiviteter i Ases fagforeninger er uafhængige af partipolitiske, faglige og religiøse interesser.

 

Ase fagforening – både for lønmodtagere og selvstændige

Selv om fagforeninger oprindeligt opstod for at varetage lønmodtagerenes interesser på arbejdspladsen, kan selvstændige også have brug for juridisk rygdækning fra en organisation med ekspertise i netop arbejds- og ansættelsesret.

Dette tilbyder Ase og vi har derfor 2 fagforeninger; Ase Lønmodtager og Ase Selvstændig.

Vores fagforeninger er tværfaglige og ikke brancheopdelte, som det er gældende for mange andre fagforeninger. Her er alle, uanset erhverv og typen af ansættelse, velkomne.

 

Ase Lønmodtager

Er du lønmodtager, er det fagforeningen Ase Lønmodtager, du skal være medlem af. Fagforeningen blev stiftet i 2010 for at sikre danske lønmodtageres interesser på arbejdsmarkedet og bidrage til en tryg arbejdsoplevelse.

Ase Lønmodtager er en uafhængig, tværfaglig fagforening, hvor du får adgang til professionel juridisk rådgivning i forbindelse med din ansættelse.

Vi har et højt specialiseret team af jurister og advokater med stor viden inden for arbejds- og ansættelsesret. Det betyder, at du er sikret kompetent juridisk rådgivning og vejledning til både ansættelseskontrakter, uenigheder i forbindelse med (eller under) din ansættelse, regler ved barsel/orlov, usaglige opsigelser mv, ligesom vi kan hjælpe dig, hvis du bliver udsat for en arbejdsskade.

Mere om Ase Lønmodtager

 

Ase Selvstændig

Er du selvstændig, skal du være medlem af fagforeningen Ase Selvstændig for selvstændige erhvervsdrivende. Ase Selvstændig er sat i verden for at støtte og stimulere udviklingen af mindre virksomheder i Danmark – både iværksætterne, de veletablerede, gazellerne og de stabile slidere.

Som medlem får du juridisk rådgivning, når du har brug for det – fx vedrørende dine medarbejdere eller når du har brug for rådgivning om fakturering og håndtering af debitorer. Vores højt specialiserede jurister er altid klar til at rådgive dig over telefonen.

Mere om Ase Selvstændig

 

Hvad koster det at være medlem af Ase fagforening?

Hos Ase koster medlemskabet af fagforeningen Ase Lønmodtager kun 69 kr./md. (2020-tal)  og for Ase Selvstændig – 77 kr./md. (2020-tal).

Betal for det, du har brug for – og ikke mere

endnu ikke medlem?

Hvis du ikke er medlem af Ase fagforening, kan du som Lønmodtager blive det for kun 69 kr./md og som selvstændig for 77 kr./md. Så er du sikret adgang til professionel juridisk hjælp og rådgivning i forbindelse med dit arbejde.

bliv medlem