Attraktiv lønsikring til selvstændige

08.05.2018

Hos Ase kan du som selvstændig forsikre dig mod løntab, hvis din virksomhed må lukke. En attraktiv forsikring med fordelagtig kvalifikationsperiode og aldersgrænse.

For mange er dagpenge ikke nok til at dække de faste udgifter, hvis virksomheden går ned. For få år siden blev det heldigvis muligt for selvstændige at supplere dagpengene med lønsikring hos Ase.

Lønsikring er ikke småpenge
Lønsikringen betyder, at du som selvstændig kan få udbetalt op til 80 procent af din hidtidige indtægt, hvis virksomheden må lukke.

Som eksempel kan du ved en indtægt på 30.000 kroner om måneden få udbetalt 5.000 kroner oveni den højeste månedlige dagpengesats på 18.633 kroner.

Vilkårene har fået et løft
Lønsikring følges som alle forsikringer af en række betingelser. Samtidig med nogle forbedringer for selvstændige i dagpengeloven har vi forbedret betingelserne for lønsikring og kalder nu ordningen for Ase Lønsikring Plus (Ase Lønsikring +).

Forbedringen af lønsikringen betyder, at …

  • Selvrisikoperioden forkortes fra 4 til 3 uger
  • Prisen for en dækningsperiode på 6 måneder sænkes
  • Kvalifikationsperioden (karensen) reduceres fra 12 til 9 måneder
  • Forsikringen kan tegnes i alderen 18-54 år (tidligere 18-49 år)
  • Forsikringen dækker indtil 60 år (tidligere 55 år)

Ring mig op

Så får du svar på alle de spørgsmål, du har omkring medlemskab af Ase og lønsikring - nemt og hurtigt. Fx. hvilken dækning du skal vælge, for at der er styr på det økonomiske ved ledighed.

Betingelser og oplysninger om vores behandling af persondata kan læses ved at klikke her

Ase klarer papirarbejdet
Lønsikring giver en god tryghed, men det er aldrig sjovt at gøre brug af en forsikring. Årsagen er jo i dette tilfælde, at ens forretning lukker. I den situation er ekstra papirarbejde det sidste, man har brug for.

Med Ase lønsikring Plus slipper du for den slags. Lønsikringen drives i samarbejde med Købstædernes Forsikring, men Ase klarer alt papirarbejdet, hvis skaden sker.

Samme vilkår til allerede forsikrede
Har du allerede tegnet lønsikring som selvstændig hos Ase, dækkes du helt automatisk af de forbedrede vilkår.

Det er til at betale
Ase Lønsikring Plus koster fra 19 kroner per måned for 3 måneders dækning og fra 25 kroner per måned for 6 måneders dækning.

Få mere at vide
Ring til os på 7013 7013, hvis du ønsker at tegne en lønsikring – eller hvis du er i tvivl og har spørgsmål.