Attraktiv lønsikring til selvstændige

08.05.2018

Hos Ase kan du som selvstændig forsikre dig mod løntab, hvis din virksomhed må lukke. En attraktiv lønsikring med fordelagtige vilkår.

For mange er dagpenge ikke nok til at dække de faste udgifter, hvis virksomheden går ned. Hos Ase er det heldigvis muligt for selvstændige at supplere dagpengene med lønsikring. Bliver du ledig, er det rart, at du kan fokusere på at finde det rette job, frem for at bekymre dig om din økonomi.

Ases lønsikring til selvstændige er en unik lønsikring, hvor du kan få dækket op til 80% af din indtægt, vælge din egen dækningsstørrelse op til 50.000 kr. og deltage i et forløb med personlig sparring, som er et karriereforløb, der hjælper dig videre i dit arbejdsliv.

  • Lønsikring er ikke småpenge
    Lønsikringen betyder, at du som selvstændig kan få udbetalt op til 80 procent af din nuværende indtægt, hvis du må lukke din virksomhed.
  • Hjælp til afklaring af dit videre arbejdsliv
    Ud over den ekstra udbetaling, så får du med din lønsikring også personlig sparring. Personlig sparring er et individuelt sparringsforløb, hvor Ase, via coaching hjælper dig med at komme hurtigere i job eller starte en ny virksomhed.
  • Præmiefritagelse ved ledighed
    Forsikringen indeholder præmiefritagelse, hvilket betyder, at vi dækker dine øvrige forsikringsindbetalinger i Købstædernes Forsikring, hvis du bliver ledig. Løbetiden på præmiefritagelsen er afhængig af den valgte dækningsperiode på lønsikringen.
Lønsikring til selvstændige og lønmodtagere

Det er til at betale

Ase Lønsikring koster fra 49 kroner per måned for 3 måneders dækning.

Med en Ase lønsikring vælger du selv, hvor meget dækning du ønsker, og dermed hvor meget du vil betale for din lønsikring.

Du kan forsikre dig fra 2000 kr. om måneden til 50.000 kr. om måneden i et fastsat antal måneder, som du selv vælger på forhånd.

Vil du sikres økonomisk, hvis du mister din indtægt?