"Vi fandt den helt rigtige"

11.09.2018

Hos Gymnastik & Ridesport i Esbjerg fik de flere og bedre kvalificerede ansøgninger, da de ringede til Ase Selvstændig for at få hjælp til rekruttering. Her fortæller medejer, Kim Sørensen, om samarbejdet med Ase Selvstændig.

Udarbejdet af Ase Selvstændig

Hvilken type virksomhed driver I?
”En lille niche-virksomhed med speciale i udstyr til heste og ryttere samt gymnastiktøj. Og faktisk også badetøj. Virksomheden har kørt i over 30 år, så vi har en masse specialviden, hvilket også afspejler sig, når vi ansætter personale. Vores kunder forventer god rådgivning, så vi søger nogen med viden på området, som samtidig kan give folk en god oplevelse.”

Sælger I også online?
”Vi er både en fysisk butik og en internetbutik. Så det foregår enten inde i Esbjerg eller på gymnastikogridesport.dk. Webshoppen er bygget op i løbet af de sidste 7-8 år, men fordelingen er stadig mest på butikssalg. En del af vores udstyr kræver vejledning, før man køber. Det er også den del af forretningen, Ase har hjulpet med rekrutteringer til.”

Hvad har I konkret fået hjælp til fra Ase?
”Ase har både hjulpet med at sætte kriterier op for stillingen og med at lave jobopslaget. Vi har også fået feedback og i det hele taget en masse gode råd til opslaget. Efter tilretning er det blevet sendt live via Jobindex.”

Jeg kan varmt anbefale det

Fik I gode resultater ud af det?
”Ja. I starten gik det lidt trægt, men pludselig skete der noget, og vi endte med at få rigtig mange gode, seriøse ansøgere. Faktisk blev det svært at vælge, fordi der var så mange gode. Vi tog en del til samtale og besluttede os så til sidst.”

Har det normalt været svært for jer at rekruttere?
”Vi har i en længere periode søgt og søgt, blandt andet via Facebook, men det har ikke rigtig virket. Vi har fået henvendelser, men de har ikke været helt seriøse nok. I forbindelse med at skulle have ændret en kontrakt spurgte jeg lidt tilfældigt, om Ase kunne hjælpe. Så forklarede konsulenten om mulighederne, og det har virket helt upåklageligt, det må jeg sige.”

Er der noget, du især syntes lettede processen?
”Rekruttering kan være en ret stor administrativ post, og det hjalp konsulenten også med. Fx med at sende afslag ud til dem, der blev sorteret fra i første omgang. Det kan faktisk ikke blive nemmere. Ase har også hjulpet med at lave kontrakter og været med på sidelinjen i forhold til at sikre, at vi er i trit med funktionærloven.”

Vil du anbefale det til andre?
”Ja, helt klart, og det er uden at blinke. Jeg kan varmt anbefale det. Den forskel, Ase har gjort for os er, at de har fundet lige præcis den rigtige. De har sparet os en masse tid og været meget professionelle.”

 

Mere om Ase Selvstændig

Hvad tilbyder Ase Selvstændig og hvordan kan det hjælpe dig. Læs mere her

endnu ikke medlem?

bliv medlem