Mulighed for 2 måneders forlængelse af dagpengeretten

02.12.2020

Den 20. november 2020 trådte en ny Corona-hjælpepakke i kraft. Et af punkterne i hjælpepakken er, at du kan få ret til yderligere 2 måneders dagpenge, hvis din dagpengeret udløber i perioden fra den 1. november 2020 til 31. oktober 2021.

Som led i den nye hjælpepakke kan du få forlænget din dagpengeret med yderligere 2 måneder, hvis din ”almindelige” dagpengeret, herunder en evt. forlængelse af dagpengeretten på baggrund af timer på beskæftigelseskontoen, udløber i perioden mellem den 1. november 2020 og 31. oktober 2021.

Hvis fx din dagpengeret udløber den 15. december 2020, får du ret til 2 måneders ekstra dagpenge, svarende til 320,66 timer. Disse timer skal være brugt inden udløbet af februar 2021.

Hvis du har ret til forlængelse af din dagpengeret, vil vi kontakte dig, inden din dagpengeret udløber.

Det er vigtigt, at du udfylder dit ydelseskort for udløbsmåneden, så snart du kan. Vi kan nemlig først bevilge den nye forlængelse, når hele din almindelige dagpengeret er brugt.

Husk, at du fortsat skal være tilmeldt jobcentret og opfylde rådighedsforpligtelsen.

Særligt ved udløb i november/december i år

Hvis din almindelige dagpengeret udløber i november/december, kan der blive en forsinkelse på udbetalingen af de resterende dagpenge i udløbsmåneden.

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt, hvis du har mulighed for at få den nye forlængelse af dagpengeretten i november/december.