A-kasse for magistre

Har du brug for økonomisk tryghed som magister, selvstændig eller freelancer? Uanset om du har været lønmodtager i mange år eller er nyuddannet, så kan Ase tilbyde dig den økonomiske sikkerhed, du har brug for. Ase er en tværfaglig a-kasse med mere end 40 års erfaring.

bliv medlem
Mand taler i telefon på arbejde
håndtryk over skrivebord

Er det nødvendigt at have en a-kasse?

At være medlem af en a-kasse er ikke en nødvendighed, men det er en rigtig god idé. Hvis du bliver arbejdsløs, kan du som medlem af vores a-kasse få økonomisk støtte i form af dagpenge. A-kassen er også din økonomiske sikkerhed, hvis du bliver sygemeldt, eller hvis du skal på barsel.

 

Få dagpenge ved ledighed som magister

Skulle du miste dit job, kan du roligt regne med Ase. Som medlem af a-kassen Ase sikrer du dig dagpenge samt rådgivning til at komme tilbage i arbejde. Lige nu ligger den højeste sats du kan få på 24.199 kr./md. i de første 3 mdr. (2024-tal). Hvis du eksempelvis er nyuddannet, så vil dagpengesatsen være mindre. 

Ase har lav ledighed blandt medlemmer, og vi er dedikeret til at få medlemmerne tilbage i beskæftigelse ud fra individuelle ønsker og behov. 

 

Når a-kassens dagpenge ikke slår til

Hvis du oplever, at dagpengene ikke rækker til hverdagens udgifter, så har du mulighed for at tilkøbe vores attraktive lønsikring. Vi dækker op til 80% af din nuværende løn, hvis du bliver ledig.

Magistergrad dækker over mange brancher, hvorfor der også er mange forskellige lønniveauer og behov. Derfor har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige lønsikringspakker:

  • Lønsikring Basis
  • Lønsikring Udvidet
  • Lønsikring Super

Fælles for dem alle er, at du får markedets korteste karensperiode på 6 måneder, Tryg Lægehotline og adgang til psykolog.

 

Online kurser til dig som medlem

Som medlem af Ase, får du ved ledighed adgang til et væld af online kurser, som kan give dig inspiration til jobsøgningsprocessen og forhåbentlig hjælpe dig med at lande et job. Måske har du svært ved at gennemskue vejen til drømmejobbet? Eller har du brug for tips til at søge uopfordret? Hos Ase har vi netop det online kursus, der passer til dig. Som ledig og medlem af Ase får du også personlig sparring og vejledning fra vores dygtige job- og karrierekonsulenter, hvis du har brug for det.

 


Eksklusivt karriereforløb til dig som magister

Har du tilkøbt Ase Lønsikring i dit medlemskab? Så kan du få adgang til et intensivt forløb med jobsparring, der er skræddersyet til din karriere. Med personlig sparring tegner vi i fællesskab et forløb til dig. På den måde kommer du endnu hurtigere i mål med dine ønsker og drømme.

Vil du udforske nye fagområder? Eller drømmer du om at dygtiggøre dig på dit felt? Så er personlig sparring vejen frem for dig.

 

Kombinér fagforening og a-kasse

Hos Ase har du også mulighed for at blive medlem af vores fagforening, Ase Lønmodtager. Her står vores team af højt specialiserede jurister og advokater klar til at hjælpe dig med juridisk rådgivning om dit ansættelsesforhold.  

Tag for eksempel fat i Ase Lønmodtager, hvis du:

  • Har brug for rådgivning til ansættelseskontrakten
  • Kommer ud for en arbejdsskade
  • Bliver uretmæssigt fyret fra din stilling
  • Søger juridisk rådgivning ved opsigelse

Et medlemskab i både fagforeningen og a-kassen giver dig derved både økonomisk og juridisk sikring i hverdagen. Der er mange fordele ved at samle begge medlemskaber ét sted. Eksempelvis at du får et nemmere overblik, ikke bliver underlagt forskellige regler og retningslinjer, og så vi bedre kan hjælpe dig med en helhedsforståelse af dine tidligere erfaringer. 

 

Hvad koster det at være medlem hos Ase?

Et medlemskab i Ases a-kasse koster 527 kr./md., og det månedlige beløb for fagforeningen er 74 kr. I alt bliver det altså kun 601 kr. for at være både økonomisk og juridisk sikret.

 

Sådan skifter du nemt a-kasse

Uanset om du i dag er medlem af en a-kasse, eller du ønsker at skifte til Ase, så er det en nem og hurtig proces. Du skal blot udfylde formularen nederst på denne side, og så sørger vi for alt det praktiske. 

Vi vil gerne sikre, at overflytningen foregår korrekt, så du ikke mister din anciennitet. Det er derfor vigtigt, at du IKKE selv melder dig ud af din nuværende a-kasse. Vi skal nok kontakte dem. 

Du opnår optimal tryghed og sikkerhed på jobfronten