Lønsikring

Uanset om du er selvstændig eller i job, tilbyder vi en af markedets bedste priser på lønsikring. Du vælger selv dækningens størrelse – op til 40.000 kr./md. En af fordelene ved lønforsikring er, at du kan få op til 80% af din løn, hvis du mister jobbet.

Ase Lønsikring også kaldet lønforsikring eller arbejdsløshedsforsikring giver dig en af markedets bedste lønsikringer. Du kan tilkøbe forsikringen, hvis du er over 18 år og under 55 år. Du skal være i beskæftigelse og være medlem af Ase.

Lønsikring for dig i job

Du kan vælge mellem 6 og 12 måneders dækning.

 • Op til 85 procent af din løn, hvis du mister jobbet.
 • Vælg selv dækningens størrelse – op til 40.000 kr./md.
 • Løndækning i op til 36 måneder.
 • Karenstid på kun 9 måneder.
 • Skattefradrag for den pris, du betaler for forsikringen – Topdanmark sørger for indberetningen til SKAT, så du ikke skal bekymre dig.

Du kan ikke købe lønforsikringen, hvis du har kendskab til at du vil miste jobbet, du er studerende eller at du inden for de sidste to år, har fået udbetaling fra en lignende forsikring.

 

Lønsikring for dig som er selvstændig

Ase tilbyder i samarbejde med Købstædernes Forsikring en unik lønsikring for selvstændige, hvis du bliver nødt til at lukke din virksomhed.

Du kan bl.a. få dækket op til 80% af din indtægt, vælge din egen dækningsstørrelse op til 50.000 kr. og deltage i et outplacement forløb, som er et personligt karriereforløb, der hjælper dig videre i dit arbejdsliv.

Du kan tegne forsikringen, hvis du er selvstændig, medlem af Ases a-kasse og mellem 18 og 54 år. Du skal drive selvstændig virksomhed i Danmark og have dansk cpr.nr. Ved udbetaling af forsikringen, skal du have været forsikret i 9 sammenhængende måneder.

 • Økonomisk tryghed
  Få op til 80% af din indtægt*, hvis du må lukke din virksomhed. Ase udbetaler både dagpenge og lønsikring.
 • Billig lønforsikring 
  Forsikringspræmie fra 19 kr. pr. måned, som du får skattefradrag for og Købstædernes Forsikring sørger for indberetning til SKAT. 
 • Hjælp til afklaring af dit videre arbejdsliv
  Du deltager i et individuelt outplacementforløb, som tager udgangspunkt i dig og din situation.

Vil du høre mere?

Bliv ringet op, så hjælper vi dig med at finde svar på de spørgsmål, du måtte have om lønsikring - nemt og hurtigt. 

Ring mig op

Så får du svar på alle de spørgsmål, du har omkring medlemskab af Ase og lønsikring - nemt og hurtigt. Fx. hvilken dækning du skal vælge, for at der er styr på det økonomiske ved ledighed.

Betingelser og oplysninger om vores behandling af persondata kan læses ved at klikke her

endnu ikke medlem?

Bliv medlem